savingthedream.org

Blogg om lån uten sikkerhet

Utvalgte banker som kan tilby usikrede lån med OK vilkår

Utvalgte banker som kan tilby usikrede lån med OK vilkår

De fleste har såpass mye penger at man sier «spare penger på renter? Ellers takk!», og hvis man har det, så har man neppe forbruksgjeld. Derfor skjønner vi godt at du er interessert i å finne et forbrukslån som sparer deg for penger. Men i en dyp jungel med alt for mange tilbydere og det som tilsynelatende kan virke innviklet, så er det ikke alltid like lett å finne frem til de billige lånene.

Heldigvis så skal du slippe å lete for lenge. Vi har sammenlignet lån fra flere titalls tilbydere, og kommet frem til fem forbrukslån som nesten garantert kommer til å spare deg for penger.

1. Instabank

Når stadig flere nordmenn tar opp forbrukslån, så er det naturligvis flere som ønsker å tilby dette. Hvert eneste år startes nye banker opp med hovedformål om å tilby forbrukslån. Instabank er et eksempel på dette – en helt moderne bank som har fokusert på kjappe lån. I motsetning til mange andre banker, som kun har automatisk behandling av søknader, har de kundeservice som er åpen til store deler av døgnets tider. Det blir altså ikke enklere å søke lån enn hva du gjør hos Instabank (nei, ikke Instagram), og med en effektiv rente på 16,24 prosent i snitt er prisene absolutt konkurransedyktige.

2. Bank Norwegian

Bank Norwegian er en av de mest kjente bankene i denne bransjen. Det er en tittel de blant annet har opparbeidet seg gjennom å tilby billige lån. Snittrenten ligger i skrivende stund på 17,80 prosent, noe som ikke er blant de aller laveste, men med god inntekt er det mulig med effektiv rente ned mot 10 prosent. Dessuten er banken svært tilgjengelig, med umiddelbare svar på søknader og kjapp utbetaling av lån. I tillegg er dette en av få banker der du kan søke om et forbrukslån på opp mot hele 600 000 kroner uten å stille med sikkerhet. Har du behov for store summer er det altså hit du skal vende snuten.

3. Komplett Bank

En annen bank som er nokså fersk i markedet, og som også er startet av en aktør som i utgangspunktet driver med noe helt annet. Det er altså Komplett-gruppen, kjent for sine mange nettbutikker, som står bak Komplett Bank. Her ligger snittrenten i skrivende stund på 16,90 prosent. Men det er ikke bare lav rente som lokker kunder til denne banken – fleksibel nedbetaling er et viktig argument. Her kan man blant annet selv velge hvilke måneder man betaler avdrag i, og kun betale renter når det måtte passe en. For deg som vet at økonomien er trangere i enkelte perioder, så vil dette være gull verdt.

4. Santander

På internasjonal skala er Santander en av de største bankene i verden. Også i Norge har de gjort seg store på forbrukslån, kredittkort og lignende tjenester. Her kan man låne opp mot 350 000 kroner med en effektiv rente som i snitt ligger på 16,33 prosent. Det er absolutt konkurransedyktig, og en stor fordel med Santander sitt forbrukslån er at det ikke har noe etableringsgebyr. Det gjør det ekstra gunstig når man skal låne små summer med kort nedbetalingstid, eller hvis man skal søke om refinansiering. Utover dette så kan vi også nevne at lånet fra Santander er uten sikkerhet.

5. BN Bank

BN Bank er en mindre aktør innen forbrukslån, men det betyr ikke at de ikke kan tilby gunstige lån. I snitt ligger den effektive renten faktisk så lav som 12 prosent her – så her har du skikkelig gode odds for å få et billig forbrukslån som sparer deg for penger. Skal vi trekke frem noen ulemper, så må det være at man «kun» kan låne 300 000 kroner her. Allikevel skulle dette være nok for de fleste, og med en såpass gunstig rente ser vi egentlig ikke noen grunn til å ikke slenge inn en søknad om forbrukslån hos BN Bank dersom man trenger å låne penger.

Back to top