savingthedream.org

Blogg om lån uten sikkerhet

Om Savingthedream.org

Min nettside ble opprettet i 2013, med det som formål å hjelpe unge voksne med privatøkonomiske spørsmål. Min egen livssituasjon, og lang fartstid innen bank og finans, ga meg inspirasjon til å ville dele mine erfaringer. Da jeg var nyutdannet gikk jeg raskt i gang med å kjøpe min første leilighet, og jeg har siden den gangen investert jevnlig i utleieboliger. I tillegg investerer jeg i egen pensjon, via diverse fond. Dette er ikke noe jeg gjør primært for å bli rik, men heller for å sikre at jeg kan leve komfortabelt og trygt senere i livet.

Siden vil for eksempel ta for seg hvordan man kommer i gang med pensjonssparing og sparing i BSU, noe de fleste unge burde sette seg inn i. Det blir også en del stoff om investering i egen bolig, hvordan du skaffer egenkapital, tips til de som vil investere sammen med andre i egen bolig eller utleiebolig, og mye mer. Andre aktuelle tema kan være valg av rett fond og fondstype, bankenes spareprodukter og når de lønner seg/ikke lønner seg, nedbetaling av gjeld og riktig bruk av betalingskort og kredittkort.

Back to top